Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 6974819106 - 2107781556

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα να μας επιστρέψετε μόνο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, μαζί με τη συσκευασία τους και τα έγγραφα που τα συνοδεύουν (απόδειξη αγοράς, εγγύηση κ.τ.λ.). Για επιστροφές προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας πρωτύτερα τηλεφωνικά στο 2107781556 ή στο mail: info@gyalia-fakoi.gr

Επίσης έχετε τη δυνατότητα αλλαγής του επτοιμοπαράδοτου μόνον προϊόντος εντός 14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του με οποιοδήποτε άλλο της αρεσκείας σας, ίδιας αξίας με το πρώτο ή μεγαλύτερης.

Τα γυαλια που επιστρέφονται θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στη συσκευασία τους και στην κατάσταση που σας παραδόθηκαν. Επίσης θα πρέπει να είναι καλά συσκευασμένα ώστε να μην υποστούν φθορές κατά τη μεταφορά τους. Γυαλια που επιστρέφονται και δεν πληρούν τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων δε θα γίνονται δεκτά. Σε κάθε περίπτωση όμως, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής κι επιστροφής του προϊόντος που αντικαταστάθηκε.

Σε περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος και μη αντικατάστασής του με κάποιο άλλο, η εταιρία θα καταβάλλει το ποσό της παραγγελίας σας εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη μέρα παραλαβής του στον τραπεζικό σας λογαριασμό, υποδεικνύοντάς μας απλώς το IBAN του λογαριασμού σας. Από το ποσό που θα κατατεθεί στο λογαριασμό σας θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής και η τυχον προμήθεια της τράπεζας (εάν η συναλλαγή πραγματοποιήθηκε με κάρτα) για την επιστροφή της παραγγελίας σας.

Close Menu
×

Cart